Av ytterligare någon anledning valde vi fisk, närmare bestämt smörfisk (som egentligen heter Escolar). Smörfisk måste upphettas väl, annars kan man bli magsjuk. Detta hade kocken tagit fasta på, och serverade fisken torr och stum som plywood ungefär. Vi berättade detta för servitrisen, som beklagade och var misstänkt snabb att istället erbjuda lax - inte en ny bit smörfisk. Vi borde ha anat oråd men insåg det försent. Nästa smörfisk var OK men inte på något sätt fantastisk, och Olof tyckte att det smakade gammalt.
Till fisken serverades bakad potatis och en synnerligen ordinär grönsallad. Pris: 205 kr per portion. Matupplevelse: noll och intet. Fler åsikter om Houston Steakhouse finns här.
Enda plusset var att servitrisen förstod vårt missnöje och gav kraftig rabatt på vinet. Too little too late...
Mmmm, alltför många dåliga restauranger, tack för icke-tipset! :)
SvaraRadera