fredag 1 maj 2009

Sköna maj, välkommen

Det var länge sedan jag sjöng in våren, men i år blev det tillfälle igen, med lilla vokalensemblen. I (på?) Djursholm av alla ställen - fint som snus. Jag och ett par andra tjejer kom lite tidigt och strosade runt i trakterna av slottet och "paxade" hus. Det var inte alls svårt, jag kan tänka mig nästan vilket som helst faktiskt...

I parken bakom slottet tog jag bilden med alla vårblommorna. Det var en lila variant där bland alla vitsipporna, som jag inte vet vad det är. Anyone...?

Sjungningen vid brasan gick utmärkt trots blåsten från vattnet rakt i ryggen. Publiken var den största vi haft hittills, och dessutom mycket uppskattande och tacksam. Roligt.

2 kommentarer:

  1. Tack för Djursholmsrapport. Intressant.
    Skulle man kanske kunna städsla Vokalensemblen för Djursholms kapell framöver? Fundera på det - frågan kan även komma från kapellets vänförening.

    SvaraRadera
  2. Inte alls omöjligt! Det är ju samma församling. Vi ska sjunga i Petruskyrkan den 10 juni, det är också ett slags gästspel. Vi förväntar oss såklart att inbjudningarna till att sjunga på välbeställda Djursholmsfester trillar in nu...

    SvaraRadera