söndag 21 juni 2009

Übersocial midsommarhelg

145 mil runt Sverige på 3,5 dagar. Midsommarhelgen var intensiv men jättetrevlig - jag har fått träffa en hel drös av Olofs gamla, goda vänner.

Torsdag kväll lämnade vi Stockholm i hyrbilen. Middag och övernattning hos Olofs pappa med fru i sommarfagra Torpa. Fredag förmiddag vidare söderut, men först fikastopp hos Olofs faster. Fredag kl 15 rullade vi in i Malmö och nån timme senare hade vi hittat till midsommarfesten i Mossängens Sommarstad. 14 vuxna och 5 barn fanns det där, mycket god mat och det blev t o m en svängom på dansbanan till tonerna av Gladpack (håhåjaja).

På lördagen åt vi lunch på stan och hämtade sedan upp fler gäster från gårdagen och åkte till Henrik & Maja som bor i fin gammal banvaktarbostad utanför Lund. På kvällen middag på stan med Jacob & Jenny.

Sen blev det söndag och eftersom hyrbilen skulle återlämnas var det inte mycket att be för - bara att gå upp i tid och lämna Malmö kl 9.00. Dock med omvägen via Halmstad, för där bor Rikard & Gitte med döttrar.

Vi landade i Stockholm igen på sena eftermiddagen, efter att ha kört om en och annan segpropp längs med E4:an. Som sagt, 145 mil blev det.

Det bästa av allt (ur reseperspektivet) är att jag ska på turné med Allmänna Sången onsd-sönd i nästa vecka. Fler mil blir det på sträckan Uppsala - Saxå - Virserum - Vadstena. Med lite tur kanske jag hinner blogga från turnébussen!

1 kommentar:

  1. Väntar mig en initierad och livfull rapport från Grythyttan med omgivningar, när ni väl gjort konserten i Grythyttans kyrka,

    SvaraRadera